woensdag 17 juli 2013

Afscheidscadeautjes

Een einde van een schooljaar betekend vaak afscheid nemen. Afscheid nemen van de groep kinderen die je onder je hoede had, afscheid nemen van ouders, afscheid nemen van weer een schooljaar en bij ons op school ook bijna elk jaar wel afscheid nemen van collega('s) (of het nu wel of niet vrijwillig is).
Wanneer er collega's afscheid nemen worden er wat kleine (en soms grote) dingen gedaan. Denk daarbij aan een anekdote, klein toneelstukje/sketch, lied en wat bij ons min of meer traditie is een cadeautafel. Elke collega geeft (naast dat er een gezamenlijk cadeau gedaan wordt) ook nog een kleinigheidje rond een bepaald thema of een bepaald cadeau. De twee collega's die dit jaar afscheid namen konden we verwennen met een klein flesje wijn. Vaak worden zulke kadootjes voorzien van een persoonlijke boodschap.

Ik probeer er ook altijd iets creatiefs mee of voor te doen en dit jaar heb ik dus twee flesjes wijn opgepimpt. Voor de ene collega een paardje, omdat ze daar zo van houdt:En voor de ander collega, die graag modebewust is en wel van optutten houdt, een jurkje:


1 opmerking: