zondag 8 april 2012

Kleine Kunstwerkjes

Regelmatig vraag ik me af wat ik nu wil met de dingetjes die ik maak en met de dingen die ik nog meer kan. Soms is het heel duidelijk, op andere momenten weer niet. Wil ik een webwinkel of wil ik dat niet?! Ga ik voor een groot publiek?! Wil ik een eigen website of houd ik het bij een blog?! Het is vaak ook zo lastig als je zo veel idee├źn hebt.....
Hoe verhelderend werkte het gisteren maar weer eens toen ik een tweet las van Mark (4 positiviteit): "Richt je niet op succes om het succes. Doe gewoon datgene waar je van houdt en geloof erin. Succes zal vanzelf verschijnen". Daar houdt ik me nu maar aan vast, het komt zoals het komt....

Wat ik in ieder geval al een hele tijd wil en naar op zoek ben is een goede naam en een logo. Een naam heb ik nu naar tevredenheid, iets dat alles omvat waarvan ik nu het gevoel heb te kunnen, en dat is voor mijn gevoel best veel en vrij breed. Een logo wil alleen nog niet zo lukken. Ik kan zelf achter de computer gaan zitten, waartoe ik overigens al diverse pogingen heb gewaagd. Ik heb nu maar de stap gezet om een logo te laten maken. Mijn collega Chris Lagewaard van Charlie Lima Design ( http://www.charlielimadesign.nl) gaat zich eraan wagen.
Ik heb al het een en ander met hem doorgesproken een tijdje terug, maar wat is er voor mij nu nog leuker dan weer eens een moodboard te maken?!

Ik heb mijn tijdschriften, stofjes, katoen, knoopjes, pailletjes en andere spulletjes erbij gepakt  en ben weer aan de slag gegaan. Dat kun je overigens niet "netjes" doen. Hoewel ik niet niet altijd even graag van rommel houdt, kan me dat op dit soort momenten niet zoveel schelen. Hoort bij het creatieve proces denk ik. Ik werk vaak graag zittend op de grond op de zolder waar mijn kleine "atelier" is. En dan ziet het er ongeveer zo uit:
Maar na een halve dag hard werken (jaaaaaa, je bent niet zomaar klaar) is dit het resultaat waar ik zeer tevreden over ben. Nu maar hopen of Chris er ook iets mee kan. Ik houd je op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten